12 Mayıs 2012 Cumartesi

Kutu Kutu Pense

Düzenleyici olarak dekoratif kutular kullanmayı sevdiğimden daha önce bahsetmiştim. Önümüzdeki günlerde Bursa'ya gitme planım olduğundan bu hobimi arkadaşıma bir sürpriz yapmak için değerlendirmeye karar verdim.  Aslında fikir ablamdan çıktı. Ben yine deli gibi magnet alırken arkadaşıma da bir tane alıp hediye götürmeyi planlıyordum ancak biricik ablam neden bir şımarık kutu hazırlamıyorsun diye fikir attı ortaya. Şımarık kutu neymiş öğrendim böylelikle. Maddi olarak fazla değerli olmasalar da içine bir kaç şey koydum. İş yerinde atıştırmayı çok sevdiğini bildiğimden çikolata, hazır çorbalar, salep, meyve-bitki çayları ve fındıklı kahveler aldım. İnternette gördüğüm bir bilekliği hazırlamaya çalıştım. I-phone'u için bir telefon süsü hazırladım. Ablamın dizaynı olan bir kitap ayracı ve zarasız bir kedicik magneti koydum :))) İçini daha doldurmadığım bir DVD de var. Sanırım içine Flipped, Little Manhattan ve My Sassy Girl (Yeopgijeogin geunyeo) filmlerini yazdıracağım. Yalnız kutunun kendisini hazırlamam bir günümü aldı. Kartonunu kendim kestim. Nasıl süslerim, kapağı nasıl olur diye düşünürken ikindi olmuştu bile. Çayları içine koymak için nota kağıdının çıktısını alp bir kutucuk daha hazılradım. Bir kaç kalem ve yapışkanlı ayraçları da ekledikten sonra kutunun son hali şu şekilde oldu :






Notalı kutucuğun, bilekliğin, magnetin, kitap ayracının ve telefon süsünün yakından görüntüleri...

Umarım arkadaşım beğenir. Bloğumdan haberi olmadığı için hediyesini buradan rahat rahat paylaşıyorum. Bursa'da ilginç kareler yakalarsam da buradan paylaşacağım inşaallah.

Herkese hayırlı hafta sonları ^^


2 yorum:

  1. hey ne güzel bir kutu olmuş bu böyle. Bence çok iyi bir fikir olmuş, içinden küçük ama sevdiği şeylerin çıkması müthiş fikir :) el emeği yahu bundan güzeli mi var :)
    Bursa fotoğraflarını da bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, beğenmene sevindim ^^ Çam sakızı çoban armağanı (=

      Sil